HR Adviseur

Utrecht Vast dienstverband €3.700 - €4.500 per maand (€44.400 - €54.000 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 03/05/2023

 • Werken binnen een gemotiveerd HR Team
 • Een bedrijf die volledig open staan voor jouw nieuwe ideeën

Over onze klant

Jouw nieuwe werkgever is een gerenommeerde logistieke dienstverlener in Nederland die gespecialiseerd is in het bezorgen van pakketten met zorg en aandacht. Met vijftien locaties in het land, bezorgt jouw nieuwe werkgever jaarlijks miljoenen pakketten aan ontvangers.

Als verantwoordelijke onderneming is jouw nieuwe werkgever zich volledig bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij, en heeft daarom het ThinkResponsible programma opgezet. Dit programma richt zich op het verminderen van de ecologische voetafdruk van het bedrijf en het bevorderen van duurzaamheid.

De vijf P'sP's - Positief, Persoonlijk, Professioneel, Proactief en Partnership - vormen de kernwaarden van jouw nieuwe werkgever. Deze waarden staan garant voor een positieve werksfeer, persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers, professionele dienstverlening, proactieve oplossingen en samenwerking met partners.

Door zich te richten op deze kernwaarden en het ThinkResponsible programma, streeft jouw nieuwe werkgever naar kwaliteit in haar dienstverlening en zet het zich in voor een duurzame toekomst.

Functieomschrijving

Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken van het hoofdkantoor en de centrale HUB in Utrecht. Je adviseert het management over belangrijke thema'szoals verzuim, strategische personeelsplanning, opleiding, werving en het optimaliseren van de employee journey en experience.

Aangezien HR een belangrijke rol speelt in de strategische roadmaproadmap voor de komende periode, lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid. Hierbij begeleid je diverse HR-projecten, zoals onboarding, vitaliteit, excellent leadership, attractie en retentie, en employer branding.

Als onderdeel van de HR-afdeling (bestaande uit acht collega's) werk je nauw samen met je HR-supportcollega en rapporteer je aan de manager HR. Jouw taken omvatten onder andere het fungeren als stevige sparringpartner voor het (senior) management en teamleiders op tactisch en operationeel niveau, het adviseren van leidinggevenden bij hun (strategische) personeelsvraagstukken en planning, en het ondersteunen van managers bij verzuimbegeleiding, preventie en interventies, waarbij je schakelt met de arbodienst. Bovendien ben je de vraagbaak voor CAO- en arbeidsrechtelijke vraagstukken en stel je diverse HR-rapportages op om de naleving van (nieuwe) wettelijke regelingen te waarborgen.

Profiel

We zoeken een gepassioneerde HR-expert met een combinatie van kennis, ervaring en persoonlijkheid, die in staat is om op verschillende niveaus te schakelen, zowel in actie als in denken. Je hebt een relevant hbo/wowo-diploma (bij voorkeur HRM of MER) en ten minste 2 jaar werkervaring in een diverse HR-adviesrol. Sterke advies- en coachingvaardighedencoachingvaardigheden zijn essentieel, en je staat stevig in je schoenen als een resultaatgerichte kartrekker. Je bent in staat om adviezen op heldere en overtuigende wijze te formuleren en over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling.

Aanbod

Na een succesvolle sollicitatieprocedure kan jij het volgende aanbod verwachten:

 • Een contract tussen de 32 en 40 uur
 • Een salaris €3€3.700 tot €4€4.500 (op basis van 40 uur)
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingsbudget €3€3.000 die jij zelf mag inzetten voor eigen doeleinde
 • Flexibele werktijden
 • Telefoon van de zaak
 • Laptop van de zaak
 • Goede pensioensregeling
 • Gemotiveerd team om in te werken
Contact
Joep Hoffmann
Referentienummer
JN-052023-6035447

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Officer/Advisor
Industrie
Transport & Distribution
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Joep Hoffmann
Vacature referentie
JN-052023-6035447
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride