Field Marketing Specialist Benelux

Breda Vast dienstverband €3.700 - €4.700 per maand (€44.400 - €56.400 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 24/02/2023

 • Internationale Omgeving
 • Uitdagende functie

Over onze klant

Mijn opdrachtgever is een softwareontwikkelingsbedrijf. Zij ontwerpen een product en technologie die magazijnoperaties van logistieke en supply chain bedrijven slimmer, effectiever en dus duurzamer maken. Deze organisatie zit al meer dan 40 jaar in het vak en leveren warehouse management systemen voor vele grote merken en organisaties over de hele wereld, en dat doen ze nog steeds graag!

Zij weten ook dat ze niets zouden zijn zonder de getalenteerde medewerkers. Het is een ambitie om de meest aantrekkelijke werkplek in de supply chain-industrie in Europa te worden, dus streven er voortdurend naar om hen te voorzien van langetermijnontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Functieomschrijving

Ik ben op zoek naar een Field Marketing Specialist om het marketing team te versterken. Dit om de positie van deze organisatie, als de toonaangevende leverancier van warehouse management oplossingen in Europa, te versterken. In de rol van Field Marketing Specialist voor Nederland, België en internationale verkoop besteed je je tijd aan het organiseren van evenementen, lokale marketing campagnes en activiteiten, het creëren van customer case stories en lokale nieuwsberichten, en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en bijhouden van marketing resultaten in nauwe samenwerking met sales en account managers.

Je werkt nauw samen met de lokale organisatie, sales en marketing om de afgesproken doelen en targets te halen.JE BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Ervoor zorgen dat lokale inzichten en behoeften meewegen in centraal aangestuurde marketinginitiatieven
 • Planning en uitvoering van alle lokale evenementen, campagnes en communicatie-initiatieven
 • Nauw samenwerken met sales- en accountmanagers om het genereren van vraag en cross-sell en up-sell mogelijkheden te ondersteunen
 • Bijwonen van salesvergaderingen en andere relevante lokale vergaderingen
 • Aansturen van de maandelijkse lokale marketingafstemming met sales, accountmanagers, divisiemanagers en managing director
 • Coördineren van de lokalisatie van alle marketingmaterialen en creëren van lokale relevante middelen zoals persberichten en casestudies van klanten
 • Bijdragen aan de algemene ontwikkeling van het merk en de visuele identiteit van het bedrijf en het vergroten van de lokale merkbekendheid.
 • Ondersteunen van partner marketing initiatieven in de lokale markten
 • Beheren van lead tracking en de follow-up activiteiten
 • Ondersteuning van lokale interne communicatie

Profiel

 • Je hebt een diploma in marketing, media of communicatie of een vergelijkbaar diploma
 • Je hebt minstens 2-5 jaar professionele ervaring in internationale B2B-marketing
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlands als de Engelse taal
 • Het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag te gaan
 • Je werkt graag projectmatig en houdt ervan om hier de leiding in te nemen.
 • Je bent gewend om content te creëren en marketingcampagnes uit te voeren
 • Werkende kennis van Hubspot of een vergelijkbaar marketingautomatiseringssysteem
 • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om direct te rapporteren en het management bij te praten
 • Ervaring met supply chain en logistiek is een pré maar geen must
 • Ervaring met het creëren van grafisch materiaal zoals flyers, banners, etc in InDesign/Photoshop of een soortgelijke tool op basis van duidelijke merkrichtlijnen

Aanbod

Mijn opdrachtgever is op een spannende reis en het potentieel om te groeien is opmerkelijk. Zij bieden een geweldige werkplek met ontwikkelingsmogelijkheden en de mogelijkheid om impact te hebben. Z streven ernaar om voortdurend te werken volgens onze kerngedragingen: Together we get There, Be accountable and Act, en Strive for Greatness. Plezier maken is ook een belangrijk onderdeel van de cultuur!

Verder bieden zij een competitief salaris en aantrekkelijke sociale voordelen.

Deze organisatie is er trots op dat zij zijn geselecteerd als een van de top 100 Career Companies in Zweden: Deze organisatie streeft altijd naar de best mogelijke klantwaarde. Ze leveren niet alleen geavanceerde kennis en kwaliteit, maar ook een aantrekkelijke cultuur. Met een sterke focus op het persoonlijke en een streven om altijd samen te ontwikkelen, hebben ze een warme en lerende werkplek gecreëerd. Mijn opdrachtgever biedt een open werkomgeving waar plezier en professionaliteit hand in hand gaan.

Uw groei is onze missie.
Wij richten ons op uw talent en ontwikkelen uw competentie door te werken met individuele groeiplannen om uw sterke punten en doelstellingen te versterken en te ondersteunen. Dat alles in een inspirerende internationale omgeving die zich ontwikkelt rond de supply chain industrie waar je nauw kunt samenwerken met coole klanten en mogelijkheden hebt om over de hele wereld te reizen.

Flexibel werken.
Thuis, op kantoor, hybride of op afstand werken? Soms dit, soms dat! Wij geloven dat persoonlijke ontmoetingen met onze collega's essentieel zijn voor creativiteit, energie, het voeden van de bedrijfscultuur en groei. Maar misschien niet elke dag voor iedereen. De toekomstige manieren van werken zijn flexibel, en onze werknemers kunnen met hun managers de optimale regeling vinden.

Uw welzijn is belangrijk.
Je doet je best om het bedrijf succes te brengen. Zij doen hun best om u een evenwicht tussen werk en privéleven en een gezonde en veilige omgeving te bieden! We bieden onze werknemers verschillende sportactiviteiten (ja, ook yoga ) en een hoogwaardige ziektekostenverzekering.

Samen plezier maken.
Een feestje op kantoor? Zij doen mee! Of het nu gaat om teambuildingactiviteiten, after-work hours of onze jaarlijkse top, zij houden ervan om samen plezier te maken! Al met al vinden zij altijd wel gelegenheden om feest te vieren.

Contact
Lucas Da Silva
Referentienummer
JN-022023-5955872

Vacature samenvatting

Sector
Marketing
Sub Sector
Public Relations
Industrie
Transport & Distribution
Vacatures per locatie
Breda
Contract Type
Permanent
Consultant
Lucas Da Silva
Vacature referentie
JN-022023-5955872
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride