Customer Service - Supply Chain

Tilburg Vast dienstverband €35.000 - €50.000 per jaar

Toegevoegd 01/10/2022

  • Werken voor een bedrijf met positieve maatschappelijke impact
  • Je skills binnen B2B customer service en supply chain verder ontwikkelen

Over onze klant

Dit bedrijf is een distributeur van een breed portfolio aan food-merken in de Benelux. Dat kunnen
kleine, grote, nationale en internationale merken zijn. Het doel van dit bedrijf is om de wereld van voeding een stukje beter te maken. Dit kan gaan over voeding die duurzamer is, goed is voor je gezondheid of voeding waarmee ze een bijdrage leveren aan maatschappelijke initiatieven. Ze zoeken voortdurend naar manieren waarop het anders en beter kan, en zetten vervolgens een
stap extra.

Functieomschrijving

In deze functie ben jij het controlepunt tussen de forecast en het daadwerkelijke aantal geplaatste bestellingen. Bij significante discrepanties gaan jouw commerciële alarmbellen rinkelen en ga je samen met je collega's onderzoeken waar dit aan ligt. Aan de andere kant kan het soms zijn dat jullie een product niet op voorraad hebben. In dat geval ga jij op onderzoek uit wanneer dit weer mogelijk is en communiceer je dit met de klant. In dit proces heb je veel contact met de logistics provider die jullie voorraad beheert. Verder is er ook ruimte voor nevenprojecten, afhankelijk van jouw ambitie.

Profiel

De succesvolle kandidaat is positief ingesteld, oplossingsgericht en servicegericht. Ook is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Enige werkervaring is een pré, maar geen must.

Aanbod

Naast de bijdrage aan een mooiere wereld biedt deze organisatie een bovengemiddeld aantal vakantiedagen, de mogelijkheid om jezelf als professional to ontwikkelen, een competitief salaris en gezellige team uitjes.

Contact
Sjer Borgers
Referentienummer
JN-022022-5268861

Vacature samenvatting

Sector
Procurement & Supply Chain
Sub Sector
Customer Service Supply Chain
Industrie
FMCG (Fast Moving Consumer Goods)
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Sjer Borgers
Vacature referentie
JN-022022-5268861