Content Marketeer

Zaltbommel Vast dienstverband €2.750 - €3.750 per maand (€33.000 - €45.000 per jaar)

Toegevoegd 23/05/2023

 • Internationale Omgeving
 • Jong en dynamisch bedrijf

Over onze klant

Mijn opdrachtgever is een toonaangevende organisatie die bedrijven versterkt met innovatieve oplossingen en een betrouwbare partner is voor groeiende organisaties. Hun multidisciplinaire team biedt op maat gemaakte oplossingen voor procesoptimalisatie, efficiëntieverbetering, samenwerkingsversterking en innovatie. Ze excelleren vooral in digitalisering, waarbij geavanceerde technologieën zoals cloud computing, big data-analyse en kunstmatige intelligentie worden gebruikt om bedrijfsactiviteiten te transformeren en concurrentievoordeel te behalen.

Waar ga je werken?

Je zult werken op het kantoor in Zaltbommel, bij de Nederlandse vestiging van mijn opdrachtgever, een internationale innovatiepartner met locaties in 7 landen en het hoofdkantoor in Lyon, Frankrijk. Bij deze organisatie is er ook mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je deels vanuit huis kunt werken. Het bedrijf hecht waarde aan diversiteit en je zult samenwerken met collega's uit verschillende regio's in Nederland en België. Het team is no-nonsense, informeel, direct en gericht op resultaten.

Functieomschrijving

Als Digital Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes en het creëren van boeiende content in diverse vormen, zoals webpagina's, sociale media berichten, video's, e-books en testimonials. Je belangrijkste focus is het optimaliseren van conversies door de content vanuit het perspectief van potentiële kopers te benaderen en de juiste boodschap op het juiste moment in de klantreis te leveren.

Je bekijkt zaken vanuit verschillende invalshoeken en zet jouw creativiteit in om impactvolle campagnes te ontwikkelen. Je bent proactief en weet met minimale instructies aan de slag te gaan. Als je iets niet weet, zoek je het uit. Data-driven marketing is voor jou vanzelfsprekend, en je streeft naar nauwkeurigheid en het behalen van deadlines zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Je begrijpt dat jouw werk directe invloed heeft op de omzet en handelt dienovereenkomstig. Simpel gezegd: jij levert resultaten.

Je krijgt ondersteuning, advies en een prettige werksfeer van je vier marketingcollega's, die jouw creativiteit, ervaring, samenwerking en gezelligheid verwelkomen. Samen streven jullie ernaar om elke dag beter te presteren en hebben jullie een duidelijk doel voor ogen.

Profiel

Ik ben op zoek naar een gedreven professional die niet alleen hoogwaardige content kan creëren, maar ook affiniteit heeft met innovatie en technologie. Jij bent een creatief persoon met een analytische mindset. Bij voorkeur heb je ervaring met HubSpot, maar indien nodig bieden wij de mogelijkheid om dit te leren.

Het ideale plaatje:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of hoger, of vergelijkbare werkervaring.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in B2B marketing.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt vloeiend Engels spreken.
 • Je bent leergierig en hebt interesse in innovatieve technologieën.
 • Je hebt ervaring met Office-applicaties en werken met Teams.
 • Ervaring met marketing automation-oplossingen is een pluspunt.

Aanbod

 • Een uitdagende functie in een innovatieve branche met volop toekomstmogelijkheden, voor 32 tot 40 uur per week.
 • Een competitief salaris tussen € 2.750,- en € 3.750,- op basis van ervaring en een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden met een proeftijd van 1 maand, die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bijdrage voor bedrijfssporten, 25 vakantiedagen, een winstuitkering, een zakelijke laptop en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.
 • Een afwisselende functie waarin data-driven marketing centraal staat, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.
 • Een informele werkomgeving met toegankelijke en behulpzame collega's.
 • Veel vrijheid om je werk in te vullen, waarbij het behalen van resultaten centraal staat en de lat hoog ligt.
Contact
Lucas Da Silva
Referentienummer
JN-052023-6059266

Vacature samenvatting

Sector
Online Marketing
Sub Sector
Content
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Zaltbommel
Contract Type
Permanent
Consultant
Lucas Da Silva
Vacature referentie
JN-052023-6059266