Commercieel medewerker binnendienst | Veenendaal | Technisch

Veenendaal Vast dienstverband €3.000 - €4.000 per maand (€36.000 - €48.000 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 29/03/2024

  • Kans op Snelle Professionele Groei
  • Impactvol Werk in een Vooruitstrevende Industrie

Over onze klant

Binnen de muren van ons baanbrekend bedrijf, floreert een uitzonderlijk team, gewijd aan het revolutioneren van de duurzame energie, bouw en auto-industrieën. Met een focus op koudgewalste metalen profielen, is deze organisatie een smeltkroes van innovatie, waar meer dan 90 gepassioneerde professionals traditie met technologie vermengen. Dit is een plek waar elke dag, ingenieurs en productieteams hand in hand werken, de lat leggend voor kwaliteit en duurzaamheid - een bedrijf waar jouw werk direct impact heeft op het milieu en gemeenschappen wereldwijd.

Functieomschrijving

Als je deze rol instapt, word je de spil van onze commerciële bedrijfsvoering. Je engageert direct met accountmanagers, maakt deel uit van ingewikkelde technische discussies, en houdt toezicht op productieteams terwijl zij visionaire ideeën tot leven brengen. Je verantwoordelijkheden zullen evolueren, waardoor je een segment van het commerciële proces kunt bezitten, je scherpzinnigheid slijpend met elke uitdaging. Hier, reageer je niet alleen op bestellingen - je anticipeert op behoeften, vormt oplossingen, en smeedt directe relaties met onze klanten. De eerste drie tot zes maanden zullen intensieve training brengen, je grondvestend in onze producten en praktijken, uitmondend in een tweede, diepgaander interview dat je op het pad zet om een onmisbaar lid van ons team te worden.

Profiel

In het hart van onze operaties zoeken we een kampioen, niet slechts een deelnemer. Deze persoon combineert HBO-niveau onderwijsachtergrond met een tastbaar talent voor de technische wereld. Jouw geschiedenis kan net uit de schoolbanken komen met een technische diploma of jaren van verfijnde praktijkervaring ondersteund door MBO-kwalificaties. Hier wordt ervaring binnen de technische sector niet alleen op prijs gesteld; het wordt zeer gewaardeerd, de basis leggend voor het innovatieve werk waarin je je zult storten.

Je sociale vaardigheden worden weerspiegeld in elke klanteninteractie, met een open en sympathieke houding die net zo analytisch als gastvrij is. Vloeiend zijn in Nederlands en Engels is essentieel, en als je in staat bent om in het Duits te converseren, is dat een definitief voordeel. Je zult dagelijkse taken navigeren met vaardigheid in MS Office, ERP-systemen, en het scherpe vermogen om technische tekeningen te ontcijferen - een vaardigheid die commerciële inzichten met technische precisie verbindt.

Je bent de belichaming van dynamiek, klaar om te betrekken, te innoveren en ons vooruit te stuwen. Jouw kenmerken gaan niet alleen over het vervullen van een rol; ze gaan over het vormgeven van de essentie van onze industrie.

Aanbod

Sluit je bij ons aan, en wat je krijgt gaat verder dan het gewone. We bieden een pakket ontworpen om je leven binnen en buiten kantoor te verbeteren:

  • Een salarisrange die jouw expertise weerspiegelt (€3.000-€4.000 voor 38 uur per week).
  • Flexibele werkuren (32-40 uur) met een voorkeur voor vrijdagen.
  • Een uitgebreid vakantiepakket (25 dagen plus 13 ADV-dagen).
  • Een royale pensioenregeling met PMT.
  • Moderne werktools inclusief een mobiele telefoon en laptop.
  • Woon-werkverkeer voordelen en 8% vakantiegeld.
  • Speciale extra's zoals een sportschoolcontract of een fietsregeling.
  • En misschien wel het meest verleidelijk, een duidelijk traject voor je volgende carrièrestappen binnen onze gelederen.
Contact
Arta Rad
Referentienummer
JN-032024-6379182

Vacature samenvatting

Sector
Sales Administration
Sub Sector
Sales
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Veenendaal
Contract Type
Permanent
Consultant
Arta Rad
Vacature referentie
JN-032024-6379182
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride