Commercieel Medewerker Binnendienst | Utrecht| IT | 32-40 uur

Utrecht Permanent €37.584 - €49.284 per year Work from home

Added 14/02/2024

  • Internationaal Bedrijf:
  • Groei en Ontwikkeling

About Our Client

Het bedrijf is een toonaangevende Cloud Service Partner die gespecialiseerd is in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, horeca, productie en meer. Het onderscheidt zich als een innovatieve kracht in de industrie, gedreven door een passie voor het verbeteren van diensten over meerdere domeinen. Met meer dan 200 klanten in verschillende sectoren en een team van 250 toegewijde professionals, is het bedrijf toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van haar klanten. Hoewel het hoofdkantoor in Utrecht is gevestigd, biedt het bedrijf zijn teamleden de flexibiliteit om vanuit huis te werken of ter plaatse bij klanten in een breed scala van industrieën.

Job Description

Als Inside Sales Medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze verkoop- en marketinginspanningen. Dit is een B2B-functie en je hebt rechtstreeks contact met onze klanten. Je verantwoordelijkheden omvatten het voorbereiden van offertes, het bewaken van het bestelproces en het onderhouden van klantrelaties. Je zult ook administratieve taken uitvoeren met betrekking tot klantaccounts. Deze functie is een combinatie van klantondersteuning en administratie, dus aandacht voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel.

The Successful Applicant

We zoeken een zelfgemotiveerd individu met ervaring in een soortgelijke rol. Enkele jaren ervaring in verkoopondersteuning of klantenservice is gewenst. Hoewel kennis van IT-gezondheidszorg een voordeel is, is het geen vereiste. Het belangrijkste is dat je een teamspeler bent met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je moet comfortabel zijn in contact met klanten en sterke relaties kunnen opbouwen. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en een verschil wilt maken in de gezondheidszorg, horen we graag van je!

What's on Offer

  • Een competitief salaris variërend van € 2900 tot € 3800, op basis van ervaring
  • Flexibele werktijden (32-40 uur per week) en hybride werkmogelijkheden
  • Kansen voor loopbaangroei en ontwikkeling binnen het bedrijf
  • Een geweldig pensioenplan en inclusieve lunches voor medewerkers
  • Een dynamische en ondersteunende teamcultuur
Contact
Arta Rad
Quote job ref
JN-022024-6334002

Job summary

Sector
Sales Administration
Sub Sector
Customer Service
Industry
Technology & Telecoms
Jobs by location
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Arta Rad
Job Reference
JN-022024-6334002
Remote or office
Work from home