Backoffice

Utrecht Vast dienstverband €3.000 - €4.000 per maand (€36.000 - €48.000 per jaar) Thuiswerken/hybride

Toegevoegd 03/05/2023

  • Werken binnen groeiend bedrijf
  • Werken binnen een gemotiveerd team

Over onze klant

Jouw nieuwe werkgever is de Europese marktleider in modulaire bouw en is actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In 2021 werd het overgenomen door de grootste industriële bouwer ter wereld. Dit zorgde er voor dat jouw nieuwe werkgever de modulaire activiteiten verder kon uitbouwen in heel Europa.

Modulaire bouw is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerde modulaire bouw is de oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om in de komende jaren te streven naar een sterk circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Functieomschrijving

Als Back Office Medewerker Inkoop ben je verantwoordelijk voor diverse taken, zoals voorraadbeheer en het opstellen van inkooporders in SAP. Het is van groot belang dat je nauwkeurig werkt, omdat het stilleggen van werkzaamheden van je collega's kan voorkomen als de juiste materialen niet op tijd worden ingekocht. Je hebt veel contact met verschillende teamleiders, wat deze functie uitdagend en leuk maakt. Daarnaast ben je alert op inkoopsignalen en schrik je niet terug voor het opstellen van contracten in je contacten met leveranciers.''Doordat we veel met elkaar lachen en voor elkaar klaar staan, zetten we altijd nét dat stapje extra. Dat is niet alleen goed voor het onderlinge contact, we krijgen ook veel werk gedaan en dat geeft veel voldoening!'' - Assistent Teamleider

Profiel

Om succesvol te zijn in deze functie is het van belang dat je beschikt over een MBO werk- en denkniveau op administratief gebied. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Ervaring met SAP is een pre. Je werkt op een oplossingsgerichte, nauwkeurige en klantgerichte manier en bent stressbestendig. Ook kun je goed zelfstandig werken en heb je een flexibele instelling.

Aanbod

Na een succesvolle sollicitatieprocedure kan jij het volgende aanbod verwachten:

  • Een contract van 32 - 40 uur
  • Een salaris van 3.000 - 3.800 per 4 weken
  • Een laptop van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Een goede pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Vakantiegeld
Contact
Joep Hoffmann
Referentienummer
JN-052023-6036972

Vacature samenvatting

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Administrateur
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Joep Hoffmann
Vacature referentie
JN-052023-6036972
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride