Backoffice medewerker

Rotterdam Tijdelijk dienstverband €2.000 - €3.000

Toegevoegd 23/06/2022

  • Per direct / full-time beschikbaar / Administratief
  • Onze klant is op zoek naar een leergierige backoffice medewerker!

Over onze klant

Een groeiend bedrijf in de regio Rotterdam is op zoek naar een Administratief/Back-office Medewerker. Het bedrijf staat bekend om hun snelle service, het brede assortiment en hun lage prijzen. Zij zijn gevestigd in de omgeving van Rotterdam en zijn goed te bereiken met de auto. Als Back-office/administratief Medewerker zal je administratief ondersteunende werkzaamheden gaan verrichten en schakel je daarnaast met diverse interne en externe partijen. Je bent administratief goed onderlegd, wat betekent dat je oog hebt voor detail en hier accuraat en effectief mee om kan gaan. Daarnaast hanteer je hoge kwaliteitsnormen en streef je naar continue verbetering en borging van de kwaliteit van het werk. Wil jij deze kans pakken? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Jij overziet als Backoffice/Administratief Medewerker volledige projecten, vanaf de invoer van de order tot aan de wekelijkse facturatie, dat wordt jouw nieuwe uitdaging. Doordat jij nauwkeurig bent, zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hierbij heb je veelvuldig contact met collega 's van de commerciële afdeling en de planning, maar ook met klanten. Kortom, je verwerkt en overziet het volledige project proces van A tot Z!

Daarnaast ga jij je bezig houden met de administratie. Hierbij houd je het proces nauwlettend in de gaten en ben jij altijd op de hoogte van de status van een project en onderneem je actie waar nodig. Zo zorg jij ervoor dat facturen, offertes en contracten op tijd uitgebracht worden en handel je documenten netjes administratief af.

Profiel

  • Direct full-time beschikbaar
  • Een minimaal afgeronde MBO-opleiding
  • Kennis van Microsoft Office
  • Administratief en commercieel inzicht
  • Contact met en adviseren van klanten
  • Het verwerken van orders, retouren, informatieaanvragen
  • Controleren van het gehele orderproces
  • Eerste contact met partners

Aanbod

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande vacature of ken jij iemand in jouw omgeving? Reageer dan snel of neem contact op met 0651884127

Contact
Nikki Scheffer
Referentienummer
JN-062022-5659848

Vacature samenvatting

Sector
Sub Sector
Industrie
Retail
Vacatures per locatie
Rotterdam
Contract Type
Temporary
Consultant
Nikki Scheffer
Vacature referentie
JN-062022-5659848