Backoffice medewerker

Houten Vast dienstverband €2.500 - €3.000 per maand (€30.000 - €36.000 per jaar)

Toegevoegd 30/03/2023

  • Join a great international supportive environment !
  • Doorgroei- en leermogelijkheden afhankelijk van jouw ambities!

Over onze klant

Ons bedrijf levert al meer dan 100 jaar oplossingen voor kritieke installaties en we zijn een onafhankelijke internationale onderneming met meer dan 3600 werknemers in 28 landen. We zijn toegewijd aan duurzame ontwikkeling ter ondersteuning van de energietransitie en we zijn trots op onze dynamische, open en vriendelijke werkomgeving.

Functieomschrijving

Als onze Backoffice Medewerker maak je deel uit van ons financiële team en zorg je ervoor dat ons commerciële team efficiënt en effectief kan werken door een juiste afhandeling van lopende orders. Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende klantvragen via telefoon en e-mail en je werkt nauw samen met collega's van verkoop, service & aftersales en financiën.

In het kort ben je verantwoordelijk voor:

* Samenwerken met het lokale team in Houten en internationale collega's
* Nauw samenwerken met collega's van verkoop, service en aftersales en financiën
* Afhandelen van klantenaankooporders en verwerking ervan in ons ERP-systeem, waarbij alle orderdocumenten compleet en accuraat zijn
* Contact onderhouden met onze productielocaties in Frankrijk en Italië over productbeschikbaarheid, levertijden, transport en retourzendingen
* Het dienen als eerste aanspreekpunt voor klantvragen en het tijdig verstrekken van updates over de orderstatus
* Proactief informeren van klanten over wijzigingen in leverschema's

Profiel

We zijn op zoek naar iemand met een MBO-diploma in bedrijfsadministratie of een gerelateerd vakgebied, samen met relevante werkervaring. Sterke communicatie- en servicegerichte vaardigheden zijn een must, evenals de mogelijkheid om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken. Je moet ervaring hebben met Windows, Salesforce en ERP-systemen en vloeiend zijn in zowel Nederlands als Engels.

De must-haves voor deze rol zijn:

* Sterke communicatie- en klantenservicevaardigheden
* Ambitie, ondernemerschap en resultaatgerichtheid en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken en dingen gedaan te krijgen
* Het vermogen om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken

Aanbod

Na twee succesvolle sollicitatiegesprekken biedt uw toekomstige werkgever veel voordelen, waaronder:

* Een salaris tussen de 2500 en 3000 euro per maand * Een bonus van 7% per jaar (op basis van de prestaties van het bedrijf) * Deel uitmaken van een professionele, internationale en informele cultuur die waarde hecht aan een goede balans tussen werk en privé en persoonlijke ontwikkeling * Toegang tot training en opleiding op maat van uw rol * Een kans om te werken voor een innovatieve en ervaren organisatie met een enthousiast team * Een uitgebreid onboarding programma, inclusief systeemtraining en een introductie tot uw rol * Een concurrerend salaris en andere voordelen, zoals een pensioenregeling, collectieve verzekering en reiskostenvergoeding * Een fulltime baan in een modern kantoor in Houten met mogelijkheden voor groei en carrière-ontwikkeling.

Over het algemeen zijn we op zoek naar een gemotiveerde en vaardige kandidaat die ons kan helpen onze doelen te bereiken en samen als team te groeien. Als u klaar bent om deze spannende kans aan te gaan, solliciteer dan vandaag nog!

Contact
Naima Mait
Referentienummer
JN-032023-5999862

Vacature samenvatting

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Administrator
Industrie
Industrial / Manufacturing
Vacatures per locatie
Houten
Contract Type
Permanent
Consultant
Naima Mait
Vacature referentie
JN-032023-5999862