Back Office Medewerker | Groeiend bedrijf | Bunnik

Bunnik Vast dienstverband €2.200 - €2.750 per maand (€26.400 - €33.000 per jaar)

Bijgewerkt 02/02/2024

 • Leuke Back Office functie bij een grote organisatie in Bunnik
 • Goede balans tussen klantcontact en administratie

Over onze klant

Jouw nieuwe werkgever is een van de snelst groeiende organisaties van Nederland. Dit komt door de snelgroeiende vraag naar stabiel en sneller internet waardoor het digitale internetnetwerk moet worden uitgebreid of verbeterd. Om dit soepel te laten verlopen staat de organisatie veel in contact met internetaanbieders, huiseigenaren, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Een paar jaar geleden bestond het team uit 10 personen maar de teller staat tegenwoordig op 90+ collega's tussen de 20 en 50 jaar oud. Hierdoor hangt er een startup sfeer waarbij nog niet alle processen vast liggen en je mee kan denken aan de toekomst van de organisatie. Ondanks de groei eten collega's tijdens de lunch samen aan de grote eettafels in de kantine en heerst er een gezellige huiselijke sfeer.

Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en werkplekken zijn van alle mogelijke gemakken voorzien. Ondanks de mogelijkheid om zo nu en dan thuis te werken komen de collega's graag naar kantoor gezien de fijne werkomgeving. Collega's zoeken elkaar namelijk graag op om samen te werken, een te overleggen of een kop koffie te drinken.

Parkeren kan bij het kantoor maar de trein en bus stoppen ook in de buurt van het kantoor waardoor Utrecht, Odijk, Zeist, Driebergen en Veenendaal goed bereikbaar zijn.

Functieomschrijving

Als Backoffice Medewerker kom jij te werken in een nieuw team wat onder begeleiding van twee zeer ervaren managers staat. Jij staat in contact met interne en externe stakeholders om de planning up to date mogelijk te houden. Tijdens het aanleggen en vervangen van internetverbindingen is namelijk het belangrijk dat er een accurate planning ligt waarbij uitvoerders, eigenaren en woningcorporaties goed op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen.

Jij houdt nauw contact met uitvoerders en woningcorporaties om de ontwikkeling rondom projecten bij te houden en zorgt ervoor dat de planning accuraat blijft. Hiervoor registreer je afrondingen, vertragingen en andere ontwikkelingen. Verder signaleer jij wanneer werk niet goed is uitgevoerd of wanneer afspraken niet nagekomen worden.

Profiel

Als Backoffice Medewerker heb je minimaal 1-2 jaar werkervaring opgedaan in administratieve functie met klantcontact. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Customer Service Agent, Commercieel Medewerker, Administratief Medewerker, Werkbegeleider of Planner. Deze ervaring is idealiter opgedaan bij een telecomorganisatie of een woningcorporatie. Interesses die goed van pas zouden komen zijn IT, digitale toekomst, woningbouw of programmeren maar ook zonder een technologische knobbel kan je het ver schoppen in deze rol.

In deze rol is het verder belangrijk dat je administratief sterk bent, analytisch inzicht hebt en het leuk vindt om met verschillende interne- en externe stakeholders in contact te komen terwijl je aan meerdere projecten werkt.

Als je ook nog eens ervaring met Excel hebt dan is dat mooi meegenomen. Idealiter bent je per direct 32-40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Na een (of twee) gesprekken waarbij je kennis maakt met je nieuwe team zal er een aanbod volgen. Op basis van een fulltime dienstverband zal dit aanbod bestaan uit de volgende elementen:

Jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen de 27.600- 38.880;

 • Vakantiegeld gelijk aan een maandsalaris;
 • Opleidingsbudget;
 • 25 vakantiedagen;
 • Premievrij pensioen;
 • Groeiende Nederlandse startup als werkgever;
 • Hypermodern kantoor ingericht om thuis te voelen;
 • Regelmatig een borrel en jaarlijkse personeelsfeesten;
 • Gratis parkeren bij kantoor en goede OV-verbinding;
 • Een ervaren managementteam van wie je veel kan leren;
 • Een energiek team dat binnen de kortste keren familie is.
Contact
Alessandra De Windt
Referentienummer
JN-122023-6271275

Vacature samenvatting

Sector
Sales Support
Sub Sector
Verkoopadministratie
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Bunnik
Contract Type
Permanent
Consultant
Alessandra De Windt
Vacature referentie
JN-122023-6271275