Allround personeelszaken medewerker

Tilburg Tijdelijk dienstverband

Toegevoegd 02/07/2021

  • Een heel afwissende functie, stuk operationeel en beleid
  • Werken in een gemoedelijk familie bedrijf

Over onze klantDit houdt zich bezig met het recyclen van verschillende producten / materialen. Je komt te werken op het hoofdkantoor van hun bedrijvengroep. Gevestigd in Tilburg, er zijn 22 mensen werkzaam op deze locatie.

Functieomschrijving

Samen met 2 directe collega's ben je als Allround personeelszaken medewerker verantwoordelijk voor de opvolging van alle werkzaamheden voor hun 165 Nederlandse, Belgische en Franse medewerkers.

Je houdt je bezig met de maandelijkse salaris administratie, algemene personeelsadministratie, personeelswerving, opvolging van opleidingen, in- en uitdiensttredingen en vastlegging van alle gegevens in diverse computerprogramma's. Ook mag je meedenken met beleid en met de professionalisering van de HR afdeling.

Profiel

Ze zoeken een Allround personeelszaken medewerker die Nederlands en Engels beheerst in woord en geschrift. Frans is een pré. Een afgeronde MBO / HBO - opleiding gelieerd aan en/ of relevant voor deze functie. Woonachtig in Tilburg of de directe omgeving in Brabant of in het grensgebied in België. De klant staat ook open voor starters!

Aanbod

Een leuke afwisselende baan met een internationaal karakter, een fijne werklocatie, vastigheid en goede arbeidsvoorwaarden.

Contact
Cobi van Gorp
Referentienummer
JN-072021-2936954

Vacature samenvatting

Sub Sector
Vacatures per locatie
Contract Type
Consultant
Cobi van Gorp
Vacature referentie
JN-072021-2936954