All-around HR Medewerker | 28-32 uur | Culemborg

Culemborg Permanent €3.500 - €4.500 per month (€42.000 - €54.000 per year)

Updated on 27/03/2024

  • Professionele Groei en Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Impactvolle en Diverse Rol

About Our Client

Gelegen aan de voorhoede van de dienstensector, staat deze organisatie als een kolos van innovatie en uitmuntendheid, zijn territorium markerend als een van de grootste in Nederland. Bekend om zijn onwankelbare toewijding aan kwaliteit en integriteit, blinkt het bedrijf uit in het leveren van ongeëvenaarde diensten over diverse sectoren heen, waarmee het nieuwe maatstaven van uitmuntendheid zet. Zijn cultuur, gekenmerkt door samenwerking en vooruitstrevend denken, biedt een ideaal landschap voor professionals om te bloeien, te innoveren en bij te dragen aan de impactvolle reis waarop het zich heeft begeven. De warmte van de teamgeest en de diepte van de collectieve ambitie onderscheiden dit bedrijf als een buitengewone plaats voor het kweken van een lonende carrière.

Job Description

Als een allround HR-medewerker in deze dynamische omgeving, bevindt men zich in het epicentrum van de bedrijfsvoering, spelend een cruciale rol in het sturen van de doelstellingen. Toevertrouwd met het welzijn en de ontwikkeling van ongeveer 250 medewerkers op het hoofdkantoor, staat deze positie als een hoeksteen in het koesteren van een bloeiende organisatiecultuur. Verantwoordelijkheden strekken zich uit over een breed spectrum, van het leiden van wervingsdrives en het verfijnen van het inwerkproces tot het aandrijven van HR-projecten en het formuleren van beleid. Deze rol is een ware schatkist van uitdagingen en leermogelijkheden, nodigt de kandidaat uit om zijn vaardigheden in te zetten over verschillende HR-functies. Hier zal hun proactieve ondersteuning en strategisch vooruitzicht niet alleen de inspanningen van management en directeuren vooruit helpen, maar ook significant bijdragen aan het blijvende succes van het bedrijf.

The Successful Applicant

De zoektocht is naar een dynamisch individu die een rijke mix van ervaring en aanpassingsvermogen naar voren brengt. Hoewel een bachelor in HRM, Bedrijfskunde of een gerelateerd veld voordelig is, is het de hands-on ervaring-specifiek, 4-5 jaar in HR-administratieve rollen of vergelijkbaar-die een kandidaat echt onderscheidt. Uitzonderlijke communicatievaardigheden, een collaboratieve geest en het vermogen om efficiënt te multitasken zijn sleutels tot succes in deze rol. Een proactieve mindset, nauwgezette aandacht voor detail en een enthousiaste wens voor continue leren en vooruitgang in HR zijn de kenmerken van de ideale kandidaat. Hun bereidheid om te beginnen aan een reis van professionele groei, gewapend met een solide begrip van arbeidswetgeving, zal hen een onschatbare aanwinst maken voor het team.

What's on Offer

Deel uitmaken van ons team betekent meer dan alleen een baan-het is een entree in een wereld vol met kansen, erkenning en beloningen in een werkplek die de bijdragen en het welzijn van elk lid viert. Hier is een glimp van wat je te wachten staat:

  • Een competitief maandsalaris variërend van €3.500 tot €4.500, op basis van ervaring, aangevuld met een vakantietoeslag van 8%.
  • Een genereuze toewijzing van 25 vakantiedagen, met de optie om meer te kopen, zorgend voor ruime mogelijkheid voor rust en verjonging.
  • Een visionaire collectieve pensioenregeling, met 50% van de premie bijgedragen door de werkgever, die je toekomst zekert.
  • Een moderne, goed uitgeruste werkplek binnen een karaktervol gebouw, ontworpen om comfort en productiviteit te optimaliseren.
  • Uitgebreide reiskostenvergoedingen, de last van dagelijkse reizen verlichtend.
Contact
Arta Rad
Quote job ref
JN-022024-6341745

Job summary

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Officer/Advisor
Industry
Business Services
Jobs by location
Culemborg
Contract Type
Permanent
Consultant
Arta Rad
Job Reference
JN-022024-6341745