Administratief Medewerker Opleidingen

Utrecht Tijdelijk dienstverband €2.500 - €3.700 per jaar

Toegevoegd 10/03/2023

  • Zoek jij per direct een functie als Administratief Medewerker Opledingen
  • Reageer dan direct!

Over onze klant

Het betreft een grote organisatie met verschillende kantoren door heel Nederland. Je komt te werken op de afdeling 'Opleidingen'.

Functieomschrijving

Als administratief medewerker op de servicedesk ben jij verantwoordelijk voor het volledige proces achter de schermen voor het aanbod aan trainingen, opleidingen en incompany opdrachten voor zorg professionals. Samen met je collega 's in het team Opleidingen en Trainingen organiseer en plan je alles tot in de puntjes voor onze deelnemers. Je boekt locaties, plant de opleidingen en zorgt voor tijdige communicatie met onze deelnemers. Daarnaast houd je onze online leeromgeving, website en social media actueel. Uiteraard werk je hierin samen met de professionals op dit gebied binnen het bedrijf. Je bent ook verantwoordelijk voor het organiseren van open dagen en webinars. Het onderhouden van contacten met onze deelnemers en het meedenken over marketing- en communicatie acties behoren ook tot jouw taken.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je te beschikken over een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 en minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële omgeving. Je bent een organisatietalent en houdt ervan om te regelen en te plannen. Daarnaast vind je het prettig om te werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en ben je het liefst 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden komen goed van pas in deze functie en je weet focus te houden in een dynamische werkomgeving. Het behalen van gezamenlijke doelstellingen geeft jou energie.

Aanbod

  • Een uitdagende baan
  • Interessante functie in een mooie en snelgroeiende organisatie
  • Mogelijkheid om hybride te werkenContact
Renée Aarts
Referentienummer
JN-032023-5976091

Vacature samenvatting

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Administrator
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Utrecht
Contract Type
Temporary
Consultant
Renée Aarts
Vacature referentie
JN-032023-5976091