Administratief Medewerker Inkoop

Moerdijk Vast dienstverband €35.000 - €45.000 per jaar

Toegevoegd 07/03/2023

  • Administratieve functie binnen een logistieke omgeving
  • Informele omgeving

Over onze klant

Deze organisatie is gespecialiseerd in het internationale vervoer van chemische vloeistoffen, levensmiddelen en gas in tankcontainers. Ze zijn wereldwijd vertegenwoordigd met eigen kantoren en een groot agenten netwerk. Voor hun Operations Control afdeling in Moerdijk zijn zij op zoek naar een administratief medewerker. Hun Operations Control afdeling houdt zich bezig met het controleren en verwerken van inkoopfacturen, het opmaken van verkoopfacturen en het verwerken van transportbevestigingen. Momenteel zijn ze voor het gedeelte wat zich bezighoudt met inkoopfacturen op zoek naar uitbreiding van ons team.

Functieomschrijving

Het systeem Brainware scant en leest een inkoopfactuur in, collega's Onbase administrators zorgen ervoor dat de juiste bedragen in de juiste velden in het systeem Onbase terecht komen. Als hieruit blijkt dat kosten niet overeenkomen, vallen deze facturen in dispuut. Met deze inkoopdisputen ga jij aan de slag. Jij gaat namelijk onderzoeken wat de oorzaak is van het dispuut. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat bepaalde tarieven niet matchen met elkaar. Als jij achter de oorzaak bent, update je de kosten in het systeem en kunnen de juiste kosten doorbelast worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat inkoopdisputen uiteindelijk betaald kunnen worden. Op termijn willen ze werken naar het voorkomen van disputen.

Profiel

Ze zoeken iemand die sterk in zijn schoenen staat, accuraat werkt en beschikt over uitstekende administratieve vaardigheden. Verder dien je vloeiend Nederlands en Engels te spreken.

Aanbod

  • Een leuk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 24 vakantiedagen & 3,5 ADV dagen.
  • Werken in een leuk team in een informele werkomgeving in Moerdijk.
  • Maandelijkse vrijdagmiddagborrels, een jaarlijkse zomerse bbq met internationale collega's en een knallend Kerst- en Oud & Nieuw feest!
Contact
Sjer Borgers
Referentienummer
JN-102021-3614678

Vacature samenvatting

Sector
Secretarial & Business Support
Sub Sector
Administrator
Industrie
Transport & Distribution
Vacatures per locatie
Moerdijk
Contract Type
Permanent
Consultant
Sjer Borgers
Vacature referentie
JN-102021-3614678