You are here

Secretarial & Business Support

Het vak van secretaresse verandert in een razend tempo. Door de opkomst van nieuwe technologieën worden er ook andere eisen gesteld. Zo wordt de coördinerende rol steeds belangrijker. De moderne secretaresses vormen het hart van de organisatie. Naast Nederlands en Engels spreken ze meestal nog een derde taal. Steeds vaker zijn ze gespecialiseerd op een specifiek vakgebied, zoals recht, marketing & communicatie of personeel & organisatie.

 

De behoeften van werkgevers kunnen dan ook sterk verschillen. Dat vraagt om een sparringpartner die de branche goed kent. Onze consultants hebben de expertise in huis om de kandidaat te vinden die bij uw specifieke wensen past: vervanging tijdens zwangerschapsverlof of langdurig ziekteverzuim, werving & selectie van vaste kandidaten of bemiddeling voor tijdelijke contracten.

 

Functies waarvoor wij succesvol hebben bemiddeld:

  • Secretaresse
  • Team Assistant
  • Office Manager
  • Management Assistant
  • Personal Assistant
  • Executive Assistant

Waarom werven via Page Personnel?

Uw go-to partner voor temp recruitment

Zowel werkgever als werknemer profiteren van een temp oplossing dankzij: vlottere aanwerfprocedures, meer flexibiliteit, de mogelijkheid tot werven tijdens een personeelsstop etc. Al ruim 15 jaar werven wij professionals voor tijdelijke dienstverbanden in uiteenlopende branches en vakgebieden.

 

Snelheid, reactiviteit en een omvangrijke kandidatenbestand

Dankzij ons krachtige informatiesysteem, wereldwijde netwerk en onze operationele organisatie, zijn wij in staat om snel in te spelen op uw wervingsbehoeften. De kandidaten in onze database zijn niet enkel gekwalificeerde professionals in hun vakgebied, maar zijn eveneens per direct beschikbaar. Zodoende kunnen wij toptalent snel aan u voorstellen.

 

Professionaliteit en kwaliteit

Voorafgaand aan een eventuele kennismaking met onze opdrachtgevers, interviewen onze recruitment consultants geschikte kandidaten tijdens competentiegerichte face-to-face interviews. Ook worden onze service levels en bedrijfsprocessen regelmatig tegen het licht gehouden door interne en externe auditors teneinde een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.

 

Industrie- & sectorkennis

Bovenop de kennis die onze consultants hebben van werving & selectie in het algemeen, beschikken zij over diepgaande kennis van uw industrie en vakgebied.

 

Post placement follow-up

Onze recruitment consultants blijven ook na de plaatsing met beide belanghebbende partijen in contact om de samenwerking grondig te kunnen evalueren.

Handige artikelen

Nieuwste banen

Office & Afdelings Assistent
Brielle
Tijdelijk dienstverband
Customer support - Duits
Den Haag
Vast dienstverband
€1.800 - €2.350
Executive Assistent - Techniek
Den Haag
Vast dienstverband
€2.500 - €3.800
HR Medewerker, 20-24 uur
Nieuwerkerk aan den IJssel
Vast dienstverband
€2.000 - €2.400 per maand (€24.000 - €28.800)
Receptioniste/Telefoniste
Tilburg
Tijdelijk dienstverband
Interim Corporate Recruiter
Utrecht
Tijdelijk dienstverband
€2.500 - €3.000 per maand (€30.000 - €36.000)
Personal Assistant
Utrecht
Vast dienstverband
€2.800 - €3.300 per maand (€33.600 - €39.600)
Office Manager
Utrecht
Vast dienstverband
€2.500 - €3.000 per maand (€30.000 - €36.000)
HR Assistant
Utrecht
Tijdelijk dienstverband
€2.300 - €2.800