Recruitment consultant

Rotterdam Permanent €2.300 - €3.300 per month (€27.600 - €39.600)

Updated on 29/10/2021

  • Een uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden
  • De perfecte start voor een commerciële carrière

About Our Client

Een zeer professionele maar ook jeugdige en progressieve onderneming in de recruitment industrie. Met vestigingen in 36 landen en 4 kantoren in Nederland ook een van de grootste in ons vakgebied. Wat Pagegroup kenmerkt en onderscheidt is onze cultuur. Waarbij diversiteit en inclusie hele belangrijke pijlers zijn. Als jij goed op je plek en lekker in je vel zit, zal je ook het meeste uit jezelf halen. Hierbij is persoonlijke en professionele ontwikkeling natuurlijk heel belangrijk en zal je hierin constant goed begeleid worden.

Job Description

Het leuke aan een rol als recruitment consultant bij ons is dat de dagen voorbij vliegen. Dit komt omdat geen dag hetzelfde is, je dagen zullen onder andere bestaan uit:

- Het opbouwen van uitstekende relaties met kandidaten en klanten

- Het beoordelen van en inspelen op de behoeften van elke klant om uitstekende en actuele service te bieden

- Beheren van het gehele kandidaat proces van werving tot offerte fase en verder

- Advies geven aan kandidaten over hun cv en sollicitatiegesprekken

- Meetings bij klanten en persoonlijke interviews met kandidaten

- Beheren en prioriteren van een grote hoeveelheid werk.

The Successful Applicant

Wij nemen mensen aan met uiteenlopende achtergronden: recruitment, sales, consultancy, maar ook sport, hospitality of vastgoed kunnen een pre zijn om succesvol te zijn bij PageGroup. Recruitment is zowel uitdagend als spannend; jouw vastberadenheid om te slagen, je enthousiasme, je energie en je toewijding om de beste service te bieden aan onze klanten en kandidaten, zullen de basis vormen van jouw successen en carrièremogelijkheden bij PageGroup.

What's on Offer

Bij PageGroup zijn beloningen meer dan alleen "cash incentives". Maar onze competitieve basissalarissen, leaseauto, onbegrensde persoonlijke en team gebaseerde bonussen en extra incentives zijn wel een goed begin. Gecombineerd met jaarlijkse reizen naar het buitenland voor de mensen met de beste prestaties, biedt PageGroup de aantrekkelijkste beloningen in de branche.

Naast onze aantrekkelijke basissalarissen en bonussen, vergeten we nooit het belang van gezondheid en welzijn. Het gaat om het bevorderen van een gezonde levensstijl, het mogelijk maken van een goede balans tussen werk en privéleven, het stimuleren van zelfontplooiing en het bieden van carrièregroei.

Contact
Koen Drontmann
Quote job ref
JN-052021-2576017

Job summary

Sector
Jobs by location
Contract Type
Consultant
Koen Drontmann
Job Reference
JN-052021-2576017