Recruitment Consultant

    Tilburg Vast dienstverband €2.450 - €2.750 per maand (€29.400 - €33.000)

Bijgewerkt 13/01/2022

  • Je commcerciele vaardigheden verder ontwikkelen in een corporate omgeving
  • Goede werk/privé balans, geregeld borrels en andere evenementen

Over onze klant

Page Personnel is een toonaangevend recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving- en selectie van operationele professionals voor tijdelijke, tijdelijk naar vast en vaste posities. Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in diverse branches. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat met weinig ervaring of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!

Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende Page Group. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Functieomschrijving

In deze functie ben je ongeveer 60% van je werkweek operationeel bezig met het sourcen en screenen van kandidaten. Verder sta je voor 30% van je werktijd actief in contact met klantrelaties op voornamelijk management niveau. Allerlaatst werk je intern aan je eigen ontwikkeling en de verbetering van bedrijfsprocessen voor de overige 10%.

Profiel

Je bent iemand met commerciële drive, die zich graag wil ontwikkelen tot een zelfstandig opererende professional (en meer). Vloeiende spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels is een must. Verder is het hebben van een rijbewijs een grote pré.

Aanbod

In de functie van recruitment consultant krijg je als snel veel verantwoordelijkheden. Je treedt op als business partner voor klanten die actief zijn op management niveau. Naast een mooi basissalaris hanteren wij een bonussysteem, wat op kan lopen tot een aantrekkelijke maandelijkse bonus. Daarnaast hebben we regelmatig team uitjes, kantoor uitjes en landelijke uitjes.

Contact
Sjer Borgers
Referentienummer
JN-012022-4572590

Vacature samenvatting

Sector
Sales
Sub Sector
Recruitment Consultant - PageGroup
Industrie
Business Services
Vacatures per locatie
Tilburg
Contract Type
Permanent
Consultant
Sjer Borgers
Vacature referentie
JN-012022-4572590