Recruitment Consultant - Utrecht

Utrecht Permanent

Updated on 02/05/2023

 • Een toffe, uitdagende, sales job binnen een mooie, internationale organisatie.
 • Een baan waarin je dagelijks levens verandert, voor klanten en individuen.

About Our Client

De kern van de activiteiten van Page Personnel wordt gevormd door de duizenden mensenlevens die wij veranderen, de uitstekende service die wij onze klanten en kandidaten bieden en de aantrekkelijke mogelijkheden binnen onze kantoren over de hele wereld.Wij zijn er trots op dat wij de toon zetten in de werving- en selectiebranche - onze gespecialiseerde service met een persoonlijke aanpak is hoe wij levens veranderen voor mensen en door het creëren van kansen potentieel bereiken. PageGroup werd in 1976 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Wij zijn nu een FTSE 250 organisatie met vestigingen in 36 landen, die recruitment diensten en carrièremogelijkheden bieden op lokaal, regionaal en wereldwijd niveau.

Job Description

De ene dag kun je in een pitch aan het leveren zijn aan een klant, de volgende dag ben je misschien kandidaten aan het interviewen voor een baan. Je leert over business development, professionele service, het genereren van omzet en nog veel meer. Het is ook een baan waarin je dagelijks levens verandert, voor klanten en individuen.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Het opbouwen van uitstekende relaties met kandidaten en klanten;
 • Het beoordelen van en inspelen op de behoeften van elke klant om uitstekende en actuele service te bieden;
 • Beheren van het gehele kandidaat proces van werving tot offerte fase en verder;
 • Advies geven aan kandidaten over hun cv en sollicitatiegesprekken;
 • Beheren en prioriteren van een grote hoeveelheid werk

The Successful Applicant

Wij nemen mensen aan met uiteenlopende achtergronden: recruitment, sales, consultancy, maar ook sport, lesgeven of vastgoed kunnen een pre zijn om succesvol te zijn bij PageGroup / Page Personnel. Als recruitment consultant bij PageGroup zijn we op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in onze bedrijfswaarden:

 • Wij zijn gepassioneerd
 • Wij maken het verschil
 • We hebben plezier in wat we doen
 • Wij werken als een team
 • Wij hechten waarde aan vastberadenheid

Recruitment is zowel uitdagend als spannend; jouw vastberadenheid om te slagen, je enthousiasme, je energie en je toewijding om de beste service te bieden aan onze klanten en kandidaten, zullen de basis vormen van jouw successen en carrièremogelijkheden bij PageGroup.

What's on Offer

Bij PageGroup zijn beloningen meer dan alleen "cash incentives". Maar onze competitieve basissalarissen, onbegrensde
persoonlijke en team gebaseerde bonussen en extra incentives zijn wel een goed begin. Gecombineerd met jaarlijkse reizen naar het buitenland voor de mensen met de beste prestaties, biedt PageGroup de aantrekkelijkste beloningen in de branche.

Naast onze aantrekkelijke basissalarissen en bonussen, vergeten we nooit het belang van gezondheid en welzijn. Wij stellen onze mensen in staat levens te veranderen door een omgeving van vertrouwen en goede prestaties te creëren. Het gaat om het bevorderen van een gezonde levensstijl, het mogelijk maken van een goede balans tussen werk en privéleven, het stimuleren van zelfontplooiing en het bieden van carrièregroei. Daarom ondersteunen we bijvoorbeeld zwangerschaps-, vaderschapsverlof, sabbatical en particuliere ziektekostenverzekering.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Anouk Eijkelenboom (Talent Acquistion Specialist) via 06-22954184.

Contact
Anouk Eijkelenboom
Quote job ref
JN-062022-5641384

Job summary

Sector
Sales
Sub Sector
Recruitment Consultant - PageGroup
Industry
Business Services
Jobs by location
Utrecht
Contract Type
Permanent
Consultant
Anouk Eijkelenboom
Job Reference
JN-062022-5641384