Deze positie is reeds ingevuld

Toegevoegd 09/10/2022

  • Werken bij internationaal succesvol bedrijf;
  • Jong en gedreven team met veel potentie.

Over onze klant

Jouw nieuwe werkgever is een internationale speler op het gebied van intercoms en draadloos toegangsbeheer. Van origine komt het bedrijf uit Frankrijk maar is inmiddels bekend in meerdere landen waaronder Nederland. Het kantoor in Nederland staat in Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Op kantoor werken zo'n 10 collega's waarvan 4 (5 inclusief deze vacature) op de commerciële afdeling. Het Inside Sales team bestaat uit collega's waar je naast werken ook gezellig mee kan borrelen. Je directe Inside Sales collega's met leeftijd tussen de 25 en 40 jaar oud werken allemaal al meer dan 2 jaar binnen de organisatie en helpen je direct op weg. Teamwork en gezamenlijk succes staan namelijk hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

In deze commerciële functie als Sales Executive bent je veel in contact met bestaande en potentiële klanten. Jouw netwerk bestaat uit accountmanagers, monteurs, VvE (Vereniging van Eigenaren) voorzitters, bewoners van woningen maar ook ontwikkelaars van nieuwe projecten.

In jouw dagelijkse werkzaamheden ben je op zoek naar nieuwe commerciële kansen door het uitbouwen en beheren van een netwerk. Dit kan zijn doormiddel van koude en warme acquisitie maar ook via tips van contactpersonen. Binnen jouw netwerk zorg je dat klanten op de hoogte zijn van nieuwe producten, promoties, evenementen. Verder zorg je er uiteraard voor dat offertes worden verstuurd en omgezet worden in een daadwerkelijke bestelling. Je zorg bij het versturen van de offerte en het onderhandelen voor de beste prijs voor alle partijen. De targets waarmee je komt te werken zijn haalbaar en worden ook gebruikt om je optimaal te coachen. Zo maak je het werk meetbaar en weet je steeds mooiere successen te behalen. Binnen het team zijn er regio's waarbij jij focust op de Franstalige markt.

Profiel

Aangezien je als Sales Executive veel in contact staat met zakelijke en particuliere klanten weet jij goed te spiegelen aan je gesprekspartner. Ervaring kan eerder zijn opgedaan als Inside Sales Agent, Commercieel Medewerker Binnendienst, Desk Accountmanager of als Verkoopmedewerker in een winkel waarbij je klanten benaderde en adviseerde. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent, georganiseerd werkt en wanneer het druk is weet welke taken je als eerste wilt uitvoeren. Naast het werk is de gezelligheid met collega's ook belangrijk. In dit team help je elkaar en maak je ook een leuke grap of babbel wanneer dit uitkomt. Verder ben je idealiter fulltime beschikbaar en beheers je de Engelse en Franse taal.

Aanbod

Na twee gesprekken waarvan een online en een op kantoor krijg je een aanbieding. In deze functie krijg je naast coaching om jezelf te ontwikkelen ook veel vrijheid om nieuwe dingen te bedenken uit te proberen. Daarbij kom je direct bij de werkgever in dienst en zal je het aanbod bestaan uit de volgende elementen:

  • Jaarsalaris tussen de €30.000 en €36.000;
  • Bonusregeling en aanvullende incentives;
  • Vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
  • Een leuk team met regelmatig een gezamelijke borrel;
  • Een scale-up werkomgeving met doorgroeimogelijkheden;
  • Jaarlijkse reis naar Frankrijk met het team.
Contact
Thomas Jackson
Referentienummer
JN-072022-5675959

Vacature samenvatting

Sector
Sales
Sub Sector
Inside Sales
Industrie
Technology & Telecoms
Vacatures per locatie
Amsterdam
Contract Type
Permanent
Consultant
Thomas Jackson
Vacature referentie
JN-072022-5675959
Kantoor of thuiswerk
Thuiswerken/hybride