Brand Marketeer - FMCG - Kampen

Kampen Permanent

Updated on 13/10/2022

  • Veelzijdige functie binnen de FMCG
  • Betrouwbare en solide organisatie met groeipotentieel

About Our Client

Hoewel wij een grote organisatie zijn, hebben wij compacte teams en werken wij nauw met elkaar samen. Onze organisatie heeft hierdoor nog steeds het gevoel van een familiebedrijf. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Zwolle en onze focus richt zich op de langdurige samenwerkingen met onze klanten. Kenmerkend binnen de organisatie zijn de ondernemende werksfeer en de korte lijntjes. Wij bieden tegenover jou diensten prima voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Job Description

Als brand marketeer van vertegenwoordig jij dé grote merken die wij verkopen aan etnische supermarkten door heel Europa. Je draagt zorg voor de groei van deze bestaande merken en ontwikkeld de merk-propositie binnen Europa. Je krijgt in deze rol te maken met verschillende taken en projecten. Denk hierbij aan het opstellen en uitvoeren van marketingplannen, het beheren van promotiemateriaal en het beoordelen van de behaalde resultaten. Deze resultaten rapporteer je aan de divisie en aan je leveranciers.

The Successful Applicant

Vanwege sterke groei zijn wij opzoek naar een Brandmarketeer. Je komt te werken binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Het team bestaat uit 8 gemotiveerde collega's. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en bieden jou een uitdagende functie met verschillende doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken hiervoor iemand die resultaatgericht is ingesteld, goed weet wat belangrijk is en kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en afdelingen. Je beoordeelt zelf of jouw marketingplannen werken en daarom is het belangrijk dat je goed bent met cijfers, analytisch kunt denken en een commerciële instelling hebt. Als Brandmarketeer herken jij jezelf in het volgende:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • circa 1 - 3 jaar relevante werkervaring;
  • Engels sprekend.

What's on Offer

Wij zijn een grote organisatie binnen de FMCG met een grote klantenkring. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je veel kan leren. Wij investeren in jou ontwikkeling en organiseren daarnaast een gezellige werksfeer.

Wij bieden jou als Brandmarketeer FMCG het volgende:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Werken binnen een internationale en dynamische omgeving.
Contact
Jeroen Hoefste
Quote job ref
JN-062022-5657677

Job summary

Sector
Marketing
Sub Sector
Brand & Design
Industry
Retail
Jobs by location
Kampen
Contract Type
Permanent
Consultant
Jeroen Hoefste
Job Reference
JN-062022-5657677