Administratief Medewerker HR

Hilversum Permanent Work from home

Updated on 24/01/2023

  • Werken voor een grote organisatie
  • Door jou heeft iedereen een stralende lach

About Our Client

Jouw nieuwe werkgever bestaat uit ongeveer 100 tandartsgroepspraktijken, 16 orthodontiepraktijken, verwijspraktijken, ouderenmondzorgdiensten en de kaakchirurgen. Bij jouw nieuwe werkgever kom je te werken in een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor de complete mondzorg voor alle verschillende patiëntgroepen. Naast dat ze bekend zijn in Nederland zijn ze ook actief in diverse andere Europese landen.

Voor elkaar is het motto van jouw nieuwe werkgever en staat hoog aangeschreven binnen het bedrijf. Omdat ze als netwerk er 'voor elkaar' zijn bij het leveren van kwalitatief hoogstaande mondzorg. In totaal kom jij te werken met 2.750 andere collega's waarvan ruim 110 op het servicenter in het hoofdkantoor werken. Het hoofd kantoor is gevestigd in de omgeving Hilversum. Dit team bestaat uit HR, Financiële administratie, ICT en Marketingcommunicatie.

Job Description

Dankzij jou goede inzet kunnen jouw collega's op de praktijken rekenen op een juiste en volledige administratieve verwerking van de in- en uitdiensten, mutaties en de contracten van de medewerkers. Jij als iemand binnen het HR-team bent verantwoordelijk voor alle personele administratieve taken in jouw regio. Jij maakt en controleert arbeidsovereenkomsten en werkgeversverklaringen, daarnaast ben jij regelmatig in contact de praktijkmanager en regio praktijkmanagers en help jij hun met vragen of onduidelijkheden over de personeelsadministratie.

The Successful Applicant

Jij hebt een Mbo-opleiding afgerond met voorkeur een juridische, administratieve of een Schroever diploma. Daarnaast is het mooi meegenomen als je 1 á 2 jaar ervaring hebt opgedaan in een soort gelijke functie, maar er is ook ruimte om jou dit vak te leren. Daarnaast vind jij het geen probleem om zelfstandig en nauwkeurig aan de slag te gaan en kom je met ideeën om de processen te verbeteren.

Jij bent daarnaast iemand die graag van aanpakken houdt en weet wat je hoe het is om planning te maken om jouw werkzaamheden te kunnen afronden, jij bent een verbinder binnen de organisatie en je bent stressbestendig.

What's on Offer

Na twee succesvolle gesprekken met jouw nieuwe werkgever kan jij het volgende verwachten:

  • Een jaarsalaris van €29.800 t/m €36.288
  • Een 40 uur contract (32 uur is mogelijk met een vaste vrije dag)
  • 25 vakantiedagen
  • Werken binnen snelgroeiende organisatie
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • Vakantiegeld
  • Interne opleidingen
Contact
Joep Hoffmann
Quote job ref
JN-112022-5839918

Job summary

Sector
Human Resources
Sub Sector
HR Administrator
Industry
Business Services
Jobs by location
Hilversum
Contract Type
Permanent
Consultant
Joep Hoffmann
Job Reference
JN-112022-5839918
Remote or office
Work from home