You are here

Michael Page uitgeroepen tot ICT recruiter van het jaar

Amsterdam, 3 november 2016 – Michael Page, specialist in werving & selectie, heeft de Computable-award 2016 gewonnen in de categorie ‘Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT’. De Computable-awards worden jaarlijks toegekend aan bedrijven en personen die zich nadrukkelijk hebben onderscheiden op IT-gebied.

 

Mischa Voogt, Managing Director van Michael Page Nederland, ziet de uitverkiezing als een geweldige erkenning. “Bedrijven worden in eerste instantie genomineerd door de lezers van Computable. Onze nominatie betekent dat we worden gewaardeerd door professionals en klanten in de ICT-branche. Dat een deskundige jury dat vervolgens onderschrijft, is geweldig.”

 

Voogt schrijft de uitverkiezing onder meer toe aan het feit dat Michael Page voortdurend diepgaande marktonderzoeken uitvoert, waardoor ze tijdig trends kunnen signaleren op het gebied van personeel en arbeid in de economie in het algemeen en de ICT-branche in het bijzonder. Door dit inzicht kan Michael Page volgens Voogt proactief en adequaat op veranderende marktomstandigheden inspelen en zijn ze in staat om bedrijven succesvol te koppelen aan de beste professionals die op zoek zijn naar uitdagend werk.

 

Juryoordeel

Volgens de jury is Michael Page een bedrijf dat wereldwijd sterk is in het bemiddelen van IT-personeel en doen ze het ook in Nederland uitstekend. “Voor Nederlandse klanten wordt het juiste IT-personeel gezocht en gevonden. Iets wat met de schaarste aan goed IT-personeel lang niet altijd vanzelfsprekend is.”  

 

###

 

Over Michael Page
Vier decennia geleden werd Michael Page opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag wordt de organisatie wereldwijd erkend als toonaangevend specialist in de werving & selectie van vaste en interim professionals. Vanuit meer dan 155 vestigingen in ruim 36 landen, bieden wij onze klanten – variërend van het MKB tot multinationals - exclusieve toegang tot een poule van (inter)nationaal talent.

Samen met Page Personnel en Page Executive maakt Michael Page deel uit van PageGroup, die sinds april 2001 op de Londen Stock Exchange genoteerd staat. Michael Page kan, zowel op het niveau van professionele medewerkers als op managementniveau, een sterk trackrecord van succesvolle werving & selectie voorleggen. In Nederland opereert Michael Page vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

 

Voor meer informatie of een interviewaanvraag kunt u contact opnemen met:

Wilco Rutenfrans

Wilco@pridepr.nl

+31 71 568 0028